BYOD

Bring Your Own Device (BYOD) på Dyssegårdsskolen

Kære elever og forældre

Fra 4. klasse skal alle elever have deres egen personlige computer til brug i undervisningen.

I klassen har hver elev et skab, hvor computeren kan opbevares og lades op, hvis de ikke tager den med hjem hver dag. Eleverne skal selv medbringe en hængelås til skabet.

Hvis en elev ikke selv har mulighed for at medbringe en PC, har skolen et antal computere til udlån (ca. til 60% af eleverne i en klasse).

Alle elever har med deres UNI-login adgang til gskoler.dk, hvor de bl.a. kan arbejde i Office 365 og gemme deres dokumenter.
Her har de også mulighed for at downloade Office-pakken til deres computer.

Det er jeres ansvar, at computerne er opladede og klar til brug i undervisningen hver dag.

Ansvar og forsikring

Som tommelfingerregel har alle ansvar for det udstyr, de bruger – hvad enten de har lånt eller selv har medbragt udstyret. Det vil sige, at skader eller tyveri af elevernes eget it-udstyr skal søges dækket af egen husstandsforsikring.
Eleven, der låner en pc af skolen, har også selv ansvar for at passe på låneudstyret og kan gøres erstatningspligtig.

Hvordan låner man?

Man udfylder en udlånsaftale og afleverer den på kontoret til Majse.

4.klasserne får besked om, hvor og hvornår de kan få udleveret computer og strømforsyning.
(Enkelt-udlån udleveres hos Majse).

Dernæst skal computeren lånes på biblioteket, ligesom en skolebog.
Computer og strømforsyning skal forsynes med et navne-mærkat (dymo eller lignende).

Der medfølger en vejledning til, hvordan eleven skal logge på 1. gang, og hvordan man downloader og installerer Office 365.

Hvis der er fejl på et låneapparat

Hvis et låneapparat bliver defekt, skal eleven/forældre gøre følgende:
Udfylde en ”fejl-seddel” med navn, klasse, computernavn og fejlbeskrivelse (udleveres på kontoret eller printes hjemmefra.)
Fejl-seddel og computer afleveres på kontoret til Majse.
Elev/forældre får besked på det nye AULA, når computeren er lavet og kan afhentes.

Fejlseddel til udprint og aflevering Shape Created with Sketch.
BYOD udlånsaftale Shape Created with Sketch.